Veel gestelde vragen

Lees hier de veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Wij komen graag met u in contact via de hierboven vermelde opties. 

De villa is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een vakantie met rust, strand en cultuur. In verband met het zwembad is het niet geschikt voor jonge kinderen die niet kunnen zwemmen. Voor mensen die op zoek zijn naar clubs en discotheken zal de omgeving niet aan de verwachting voldoen.

De villa staat in Kato Almiri Peloponnesos. Na het boeken ontvangen jullie alle benodigde informatie inclusief het adres (coördinaten). 

Weinig. Omdat we toeristenbelasting moeten betalen, moeten we bepaalde gegevens verzamelen en kunnen doorsturen aan de belastingdienst in Griekenland. Onze accountant in Korinthe zorgt daar voor.
Verder delen we de gegevens niet met anderen. Wel geldt er een wettelijke bewaartermijn.

De procedure voor het verkrijgen van toegang tot de villa staat in de informatie welke u ontvangt na het boeken. 

Het is niet verplicht ;-). Maar zonder auto is het behelpen, zeker als het erg warm is. De reis van het vliegveld naar het huis is tot en met Korinthe goed te doen met de trein. Vanaf dat punt zal de reis voortgezet moeten worden met een taxi. De bus is met koffers geen optie omdat de halte twintig minuten van huis lopen is.

Verder is een auto erg prettig als het erg warm is. Er is een strandje op vijf minuten van het huis en een mini-market op een kwartier lopen van het huis, net als het grotere strand en restaurantjes. Wie verder wil voor bijvoorbeeld een supermarkt of een dagje weg, is aangewezen op een auto.

Alle bekende autoverhuurbedrijven hebben een balie op het vliegveld in Athene. Wie een stuk goedkoper uit wil zijn kan een auto huren via Joyride: https://joyriderental.gr/en/joyride-car-rental/

Behalve je persoonlijke spullen, heb je eigenlijk alleen strandlakens nodig. We hebben beddengoed, handdoeken, wc-papier en zelfs boeken.

Het zijn onzekere tijden en uiteraard hopen wij dat we snel weer op vakantie kunnen naar Griekenland. Als het niet mogelijk is om te vliegen volgens de regels van het RIVM dan kunnen jullie de vakantie verzetten. Ook is mogelijk om de vakantie te annuleren met 100% restitutie.  

Er zijn voldoende restaurants in de omgeving. Ook de prijzen zijn er laag. De prijzen in de supermarkt zijn vergelijkbaar met die in Nederland.

De borg wordt binnen 30 dagen na terugkomst teruggestort, mits is voldaan aan de huisregels en algemene voorwaarden. 

Onder beschikbaarheid en boeken vinden jullie informatie over het boeken. Waaronder wanneer er geboekt kan worden, in welke seizoenen en welke data er nog beschikbaar is. Jullie kunnen een reserveringsaanvraag doen via de website. Nadat de reservering akkoord is gegeven ontvangen jullie hierover bericht en een betaallink. Alle benodigde informatie wordt jullie toegestuurd.