Beschikbaarheid & boeken

De villa kan vanaf mei tot en met oktober worden gehuurd en wij hanteren geen vaste aankomst- of vertrekdagen. Het is mogelijk om de villa te huren vanaf 6 dagen (indien korter kunt u contact met ons opnemen). De villa is uitermate goed geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een vakantie met rust, strand en cultuur. 

Genieten op vakantie
Dit authentieke stukje Griekenland en de prachtige omgeving is nog niet ontdekt door het massatoerisme en er is geen bruisend uitgaansleven. De Grieken komen zelf als zij vakantie hebben naar Peloponnesos, om te genieten van de groene omgeving, de lang gerekte kustlijn en de rust. Bekijk hieronder de beschikbaarheid. Zodra u op een beschikbare datum drukt, wordt u doorverwezen naar de reserveringsaanvraag. Heeft u vragen, kijk dan eens onder contact, bij de
veel gestelde vragen of vul het contactformulier in.

Bereikbaarheid

De villa ligt in het Griekse plaatsje Almiri op 60 km van de hoofdstad Athene, waar ook het vliegveld is gevestigd. Dit bevindt zich aan de noord-oostkant van Peloponnesos en is vanaf het vliegveld uitstekend bereikbaar met de auto. De grootste plaats in de buurt is Korinthe, op 25 km afstand. Vanaf Athene is Korinthe goed per trein bereikbaar. 

Vliegen naar Athene
Vanuit Nederland, België en Duitsland kunt u het hele jaar rechtstreeks en voordelig vliegen naar Athene. Een moderne, schone en overzichtelijke luchthaven. De vluchttijd is vanaf Amsterdam zo’n 3 uur, maar Athene is ook bereikbaar vanaf andere luchthavens. Hierdoor kunt u zelf kiezen welke vlucht voor u het meest gunstig is!

Autohuur
Wij raden aan om (vooraf) een auto te huren, anders is Almiri lastig te bereiken. Na het reserveren ontvangt u uitgebreide informatie over bereikbaarheid, adres, autohuur, aankomst, verblijf enzovoorts.
Auto huren kan via Joyride Rental. Ook wij huren hier onze auto’s.