Tarieven

Onderstaande prijzen zijn per week en niet per persoon (al hanteren we wel lagere tarieven voor de huur bij 2 personen). De prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, schoonmaakkosten, elektriciteitskosten en bedlinnen. Er komen geen extra kosten bij; er is wel een borg van 200 euro. Prijzen zijn excl. autohuur en de reis van en naar het huis.

De prijzen zijn per week, dus per 7 dagen. Als u langer of korter dan 7 dagen wilt verblijven in onze villa, dan kunt u de onderstaande prijs delen door 7 en vermenigvuldigen/ delen met het door u gewenste aantal dagen.
Bij een boeking vanaf 15 dagen ontvangt u 5% korting, vanaf 22 dagen is dat 8%.
De minimum verhuurperiode is drie dagen.

We proberen zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. U kunt zelf bepalen op welke dag van de week u aankomt en vertrekt, zolang de beschikbaarheid dat toelaat.

Hebt u een mogelijkheid om reclame te maken voor Villa Griekenland? Neem dan contact op via het contactformulier; extra korting is mogelijk.

  Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen
April & 1-14 mei 15-31 mei en juni Juli en aug
Oktober September  
Aantal personen      
2 € 579,- per week € 719,- p.w. € 849,- p.w.
3 of 4 € 649,- per week € 769,- p.w. € 879,- p.w.


Raymond

"Al staat het huis dicht bij het strand, het is toch heerlijk dat er een mooie tuin en zwembad is. Niet alleen het zwembad biedt verkoeling, ook de schaduw van een grote boom die net buiten de tuin staat."Kosten voor vliegtuig en auto

U hebt meestal een rechtstreekse vlucht van Schiphol of Eindhoven met Transavia voor ongeveer €175,- per persoon. U kunt ook overstappen en dan vliegt u meestal voor €150 euro of (iets) minder. Vanaf Brussel of Dusseldorf vliegt u rechtstreeks voor ongeveer €150,- in voor- en najaar.

Op het vliegveld kunt u bij verschillende autoverhuurbedrijven terecht.
Klik voor meer informatie over vervoer van en naar Villa Griekenland.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud.
Prijzen op deze website kunnen gewijzigd worden, zonder dat u hierover geďnformeerd wordt.
Wij behouden ons het recht voor om aanvragen tot reservering zonder opgaaf van reden te weigeren. Zie ook onze algemene voorwaarden.


beschikbaarheid

bereikbaarheid

veelgestelde vragen

vakantiehuis huren Griekenland