Uw privacy, ons belang

Door te reserveren verstrekt u ons persoonlijke gegevens. Uw belang is ook ons belang en uw belang staat bij Villa Almyri centraal.

Verstrekte persoonsgegevens worden niet doorgegeven of doorverkocht aan derden. Villa Almyri zal de gegevens alleen gebruiken voor de vakantie waar u voor boekt en om u later een enkele keer te kunnen benaderen voor een eventuele enquete of voor een nieuwe aanbieding.
Wij zullen gegevens, inclusief persoonlijke gegevens, wel delen met derden, wanneer de wet ons dit verplicht. Zo behoudt Villa Almyri het recht om persoonlijke gegevens door te spelen aan instanties die een wettelijk strafbaar feit onderzoeken.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. U kunt op ieder moment een overzicht van uw gegevens, zoals die bij ons bekend zijn, opvragen en u kunt op ieder moment uw gegevens laten verwijderen uit onze database vanaf zes weken na uw vakantie (ivm boeking, terugstorten borg, verwerken van klachten etc). Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan vijf jaar.

7 mei 2009

vakantiehuis huren Griekenland