Bereikbaarheid

Het Griekse kustplaatsje Almyri ligt op 60 km van Athene, aan de noord-oostkant van de Peloponnesos en is vanaf het vliegveld uitstekend bereikbaar met de auto. De grootste plaats in de buurt is Korinthe, op 25 km afstand. Vanaf Athene is Korinthe goed per trein te bereiken.

Locatie Villa Almyri

3 uur vliegen van Schiphol naar Athene
Ligging in Europa. Vanaf Amsterdam is het 3 tot 3,5 uur vliegen.

Almyri ligt op de Peloponnesos, vlakbij Korinthos
Aan de oostkust van het schiereiland Peloponnesos ligt Almyri.


Loutraki, Korinthos, Almyri te bereiken via de snelweg E94
Via de snelweg E94 en vanaf Korinthe via een 80km weg in ongeveer 1 uur te rijden.

Transavia
Athene van boven. (Foto: Villagriekenland.nl)

Per vliegtuig
Vanuit Nederland, BelgiŽ en Duitsland kunt u hier het hele jaar op vliegen voor een redelijke prijs. De vluchttijd vanuit Nederland is zo'n 3 uur en de rechtstreekse vluchten worden verzorgd door KLM en Transavia. Sinds april 2014 vliegt Transavia ook rechtstreeks vanaf Eindhoven Airport naar de Griekse hoofdstad. De prijzen zijn hetzelfde of lager dan vanaf Amsterdam; vanaf ongeveer Ä160,- per persoon vliegt u heen en terug. Uiteraard is het mogelijk om over te stappen en daarmee geld te besparen als de goedkoopste stoelen bij Transavia weg zijn.

Eleftherios Venizelos International Airport, zoals de officiŽle naam luidt van Athene’s vliegveld, is een modern, schoon en overzichtelijke luchthaven. Het werd geopend in 2001 en is een belangrijk knooppunt voor de hele Balkan en het Midden-Oosten. Het vliegveld verwerkt zo’n 13 miljoen reizigers per jaar.
Het vliegveld ligt ten zuidoosten van Athene. Als u per vliegtuig komt, raden wij u sterk aan om (vooraf) een auto te huren. Almyri is anders moeilijk te bereiken en de auto hebt u ook tijdens uw verblijf nodig.

Met de auto vanaf het vliegveld
Het huis in Almyri ligt op 120km van het vliegveld. Vanaf het vliegveld rijdt u direct richting de E94/ 6 (rechtsaf vanaf het vliegveld) en volgt u deze weg die via de noordkant van Athene op de E94/ 8 uitkomt. Daar zal de weg verdergaan richting Korinthe. Dit is een tolweg. Deze vernieuwde vierbaans snelweg gaat van Athene naar Patras. Vlak voor het Kanaal van Korinthe, bij het plaatsje Isthmia neemt u weg nr. 70 richting Loutro Elenis. Dit is de tweebaans weg richting Epidavros die u naar Almyri zal leiden. Zodra u gereserveerd hebt, ontvangt u een gedetailleerde routebeschrijving naar onze villa.

Nu reserveren
Klik hier om het huis te reserveren!beschikbaarheid

tarieven

veelgestelde vragen

vakantiehuis huren Griekenland