Over ons


villa peloponnesos
De villa in aanbouw.

Wij komen al sinds de jaren '80 in Almyri, Griekenland en in 2001 begonnen we met ons eigen huis onder de Griekse zon. Jaren later besloten we om onze vakantievilla te verhuren. We doen dat als particulieren en niet als een onderneming. We kunnen niet het hele jaar in ons Griekse huis zijn, er moet immers gewerkt worden. Daarnaast zijn we zelf zo enthousiast over het land en de omgeving, dat we anderen daar graag ook deel van willen laten uitmaken. Van winst maken is geen sprake, alle gelden uit verhuur worden direct geďnvesteerd in huis en tuin.

Fantastisch project
Villa Almyri is voor ons een fantastisch project om op een andere manier bezig te zijn met onze professie. In het dagelijks leven hebben wij een baan in de communicatiebranche (+fotografie) en in 3d animatie en audio/ visuele producties. De website, films en nagenoeg alle foto's zijn door ons zelf gemaakt. Ook veel van de adviezen die u via de website of via de reisgids krijgt, zijn uit eigen ervaring. Zij komen voort uit de liefde, interesse en fascinatie in het land en de Griekse bevolking.

Service
Deze band met Griekenland betekent ook dat wij het land, de gebruiken en mensen kennen. Dat komt van pas bij het waarborgen van de optimale vakantie-ervaring waar wij voor staan en dat tegen scherpe prijzen. Goede service zien wij als essentieel voor een prettige vakantie.
De villa is van alle gemakken voorzien. Maar misschien hebt u specifieke wensen of gaat er iets mis in het huis. Wij kunnen flexibel op uw behoefte inspelen en een wij kunnen u ook in Griekenland een goede service bieden. Onze schoonmaakster zorgt voor een schoon huis bij aankomst, de beheerder verzorgt de tuin en is ons contactpersoon ter plaatse, Ntakevanos Pools is het bedrijf dat ervoor zorgt dat u in een schoon zwembad kunt zwemmen.
Onze goede service uit zich ook in de voorbereiding. Want voor u op reis gaat, kunnen we elkaar in Nederland ontmoeten voor een persoonlijk gesprek, handleiding en sleutels.

Als u vragen hebt over onze villa in Griekenland, de website, vakanties in Griekenland in het algemeen of andere zaken neemt u dan contact op via het formulier of belt u ons gerust!

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over onze villa en Griekenland als wijzelf. En wij hopen u als huurder te verwelkomen!

Jaime en Robert-Jan

+31 6 127 88 941vakantiehuis huren Griekenland